Børnehaven

Afdelingsleder Stine Rodian 60405901

Åbningstider:

Mandag – torsdag kl. 6.15-17.00, Fredag 6.15-15.45.

Børnehaven følger Faxe Kommunes udmeldte lukkedage: Dagene mellem jul og nytår, d. 24. og 31. december, de tre hverdage før påske og dagen efter Kr. Himmelfart. Der kan ved "lavt fremmøde" (under 50 %) desuden holdes lukket på Grundlovsdag, besluttes i givet fald af bestyrelsen. Der stilles ikke nødpasning til rådighed.

Reduceret åbningstid i uge 29-30-31

Man-Tor kl. 8.00 - 16.00    Fre kl. 8.00 - 15.00

Dagligdag:

Fra vi åbner om morgenen til kl. 7.30, tilbyder vi sund og nærende morgenmad, i form af havregrød, havregryn og hjemmebagte grovboller. Vi åbner i børnehavens lokaler, sammen med SFO-børnene, som går i skole kl. 8.15.

Herefter går vi så småt i gang med dagens aktiviteter. Vi indskærper at børnene er her senest kl. 9.00, så vi er sikre på at kunne tage godt i mod det enkelte barn, uden at skulle afbryde de aktiviteter vi er i gang med. Det er vigtigt at komme godt ind ad døren.

Ved. 11-11.30-tiden spiser vi medbragte madpakker, og bagefter rykker aktiviteter og fri leg ud på legepladsen. Det er også her de børn som har behov for en lille lur bliver puttet. Omkring kl. 14.00 serverer vi frugt eller anden sund eftermiddagsmad. Resten af dagen er der rum for leg og hygge til Børnehaven lukker.

Medbring:

Børnene skal have rigeligt skiftetøj, regntøj, støvler / gummistøvler og hvad der ellers kan blive behov for, liggende på garderobepladsen. Vi er ude hver eneste dag, og påklædning efter vejret er det halve af en god oplevelse. De børn som bruger ble, skal også medbringe disse hjemmefra. En sund og nærende madpakke skal også medbringes. Vi serverer mælk til frokost.

Forældresamarbejde / forventninger:

Vi forventer at forældre med børn i Fribørnehaven indgår i et forpligtende samarbejde, om at sikrer den bedst mulige udvikling og trivsel for Jeres barn. Kun gennem et godt samarbejde kan vi sikre optimale rammer for børnene.
Derudover ser vi det som naturligt at forældre viser en interesse for Fribørnehavens virke gennem aktiv deltagelse i dagligdag, arrangementer, bestyrelsesarbejde, arbejdsdage og min 2 rengøringsdage pr år.

Børnehavens vedtægter

SPJELLERUP FRISKOLE  •  Spjellerupvej 33  •  4640 Faxe •  Tlf. 82 30 30 05 • E-mail: Spjellerup Friskole