Indmeldelse

Hvis du ønsker at indskrive dit barn i Børnehave eller Skole, kan du kontakte os på tlf. 60 40 59 07, eller henvende dig personligt på skolens kontor.

Der er ikke prøveperiode ved start i børnehaven

Vi har altid en gensidig prøveuge for, at alle føler sig sikre på at skolestart på Spjellerup Friskole er det rigtige valg. Efter en uge vurderer vi sammen, om Friskolens tilbud passer til netop jeres barn.

I kan nedenfor hente indmeldelsesblanketter og samtykkeerklæring til både Friskolen og Fribørnehaven.

Ønsker i at udmelde barn fra skole/børnehave/SFO/klub anvendes nedenstående udmeldelsesblanket

I er meget velkommen til at skrive jeres barn på venteliste. Vi opkræver 500 kr. i gebyr til venteliste for skolen.

Indmeldelsesblanket Spjellerup Friskole

Indmeldelsesblanket Spjellerup Fribørnehave

Samtykkeerklæring

Udmeldelsesblanket