Indmeldelse

Hvis du ønsker at indskrive dit barn i Børnehave eller Skole, kan du kontakte os på tlf. 60 40 59 07, eller henvende dig personligt på skolens kontor.

Der er ikke prøveperiode ved start i børnehaven.

Vi forventer at forældre er loyale overfor skolens værdigrundlag, samt holder sig orienteret om bestyrelsens retningslinjer for deltagelse i arrangementer og arbejdsdage.

Ved skoleskift har vi altid en gensidig prøveuge for, at alle føler sig sikre på at skolestart på Spjellerup Friskole er det rigtige valg. Efter en uge vurderer vi sammen, om Friskolens tilbud passer til netop jeres barn.

Før skolestart indbetales en måneds skolepenge som depositum.

I kan nedenfor hente indmeldelsesblanketter og samtykkeerklæring til både Friskolen og Fribørnehaven.

Ønsker i at udmelde barn fra skole/børnehave/SFO/klub anvendes nedenstående udmeldelsesblanket

I er meget velkommen til at skrive jeres barn på venteliste. Vi opkræver 500 kr. i gebyr til venteliste for skolen.

Hvilke data vi indsamler og hvad vi bruger dem til.

Indmeldelsesblanket Spjellerup Friskole

Indmeldelsesblanket Spjellerup Fribørnehave

Samtykkeerklæring til indhentning af oplysninger.

Udmeldelsesblanket

SPJELLERUP FRISKOLE  •  Spjellerupvej 33  •  4640 Faxe •  Tlf. 82 30 30 05 • E-mail: Spjellerup Friskole