Elevoptagelse

Indmeldelse

Du kan nedenfor hente indmeldelsesblanketter og samtykkeerklæring til både Friskolen og Fribørnehaven.

Ønsker du at udmelde dit barn fra Friskolen, Fribørnehaven, SFO eller klub anvendes nedenstående udmeldelsesblanket.

Skoleskift

I bedes udfylde nedenstående samtykkeerklæring. Da vi i forbindelse med skoleskift til Spjellerup Friskole, ønsker at sikre os alle oplysninger fra den tidligere skole, som kan have betydning for dit barns skolegang på Spjellerup Friskole.

samtykkeerklæring

Hvis du ønsker at indskrive dit barn i på venteliste til skolen finder du en indmeldelsesblanket her.

Indskrivning skole

Hvis du ønsker at indskrive dit barn til på venteliste til Børnehave finder du en indmeldelsesblanket her.

indskrivning Børnehave

Ønsker i at udmelde barn fra skole /børnehave /SFO eller klub kan du hente en udmeldelsesblanket her.
.

UDMELDELSEBLANKET