Elevoptagelse

Indmeldelse

Hvis du ønsker at indskrive dit barn i Fribørnehave eller Friskole, kan du kontakte os på tlf. 60 40 59 00, eller henvende dig personligt på skolens kontor.

Spjellerup Friskole forventer at forældre er loyale overfor skolens værdigrundlag, at de holder sig orienteret om bestyrelsens retningslinjer og deltager i arrangementer og arbejdsdage.

Ved skoleskifte har Spjellerup Friskole altid en gensidig prøveuge for, at alle føler sig sikre på at skolestart på Friskolen er det rigtige valg. Efter en uge vurderer vi sammen, om Spjellerup Friskoles tilbud passer til netop dit barn.

Før skolestart indbetales en måneds skolepenge som depositum.

Du kan nedenfor hente indmeldelsesblanketter og samtykkeerklæring til både Friskolen og Fribørnehaven.

Ønsker du at udmelde dit barn fra Friskolen, Fribørnehaven, SFO eller klub anvendes nedenstående udmeldelsesblanket.

Du er meget velkommen til at skrive dit barn på venteliste. Spjellerup Friskole opkræver 500 kr. i gebyr til venteliste.

Skoleskift

I forbindelse med skoleskift til Spjellerup Friskole, ønsker vi at sikre os oplysninger fra tidligere skole, som kan have betydning for dit barns skolegang på Spjellerup Friskole

samtykkeerklæring

Hvis du ønsker at indskrive dit barn i Skole finder du her indmeldelsesblanket og samtykke-erklæring

hent indskrivning

Hvis du ønsker at indskrive dit barn i Børnehave finder du her indmeldelsesblanket og samtykke-erklæring.

HENT INDSKRIVNING

Ønsker i at udmelde barn fra skole /børnehave /SFO/klub kan du her hente udmeldelsesblanket
.

HENT UDMELDELSEBLANKET