Forældre rollen på en friskole

Det er forældrenes opgave at gøre klasserne klar til skolestart i løbet af sommerferien. Oftest er det forældrerådet som koordinere indsatsen i samarbejde med skolens pedel. Det kan være der skal males eller en grundig rengøring, så alt er parat til august når eleverne vender tilbage.

Spjellerup Friskole har en forventning om at forældrene er loyale overfor friskolens værdigrundlag samt, at de holder sig orienteret om bestyrelsens retningslinjer for deltagelse i arrangementer og arbejdsdage.

Hvis du ønsker at indskrive dit barn i Skole finder du her indmeldelsesblanket og samtykke-erklæring

hent indskrivning

Hvis du ønsker at indskrive dit barn i Børnehave finder du her indmeldelsesblanket og samtykke-erklæring.

HENT INDSKRIVNING

Ønsker i at udmelde barn fra skole /børnehave /SFO/klub kan du her hente udmeldelsesblanket
.

HENT UDMELDELSEBLANKET